Onze leden

 

Leden van Vereniging Vlagheide

Vrijwel de meeste leden van Vereniging Vlagheide zijn gevestigd op en/of rond het gebied Vlagheide. Zij hebben een gezamenlijk belang, namelijk De Vlagheide ontwikkelen als hét recreatiegebied van Meijrijstad.

Leden van de vereniging betalen jaarlijks een vaste contributie. De leden komen regelmatig bijeen om gezamenlijk aansprekende punten te overleggen. Deze onderwerpen variëren per bijeenkomst. Ook worden er presentaties gehouden over lopende projecten. De ledenbijeenkomsten worden roulerend op een andere plaats gehouden om zo alle leden te laten kennismaken met de bestaande en te ontwikkelen variatie in het gebied.

Samenwerking tussen de leden onderling maakt het mogelijk om gezamenlijke communicatie te verzorgen via de regionale media, folders, website. Ook kunnen er samen arrangementen worden aangeboden en ontstaan er mogelijkheden, zoals een streekmarkt, een open dag of andere evenementen.

De ondernemers en instellingen op en rond De Vlagheide laten graag zien dat zij actief bezig zijn om van Vlagheide iets bijzonders te maken. 

 

Vereniging Vlagheide

 

 

>>> DOWNLOAD HET LIDMAATSCHAPSFORMULIER <<<