Minicamping Favora

 

Minicamping Favora

 

Deze kleine rustige camping onderscheidt zich van ander campings door de aanwezigheid van twee sauna's, een knusse rustruimte, koude/warme douche met scrubzout en stortemmer. Een groot wijnvat als dompelbad en een houtgestookte hot-tub. In de relaxstoelen kun je van de zon genieten, zoals je gewend bent bij een saunacomplex.

Natuurlijk ontbreekt het niet aan een aanrecht voor de vaat, toilet, wascabine, douche en stortplaats chemisch toilet. In de fietsenstalling zijn aansluitpunten om je E-bike op te laden. Je e-mail checken doe je via gratis WiFi.

Wil je creatief bezig zijn, bv. beeldhouwen of mozaïeken? Er is gereedschap aanwezig. Voor het materiaal graag zelf zorgen. Als het weer wat minder is, sta of zit je droog te werken onder een overkapping.

Deze kleine camping met slechts vijf staanplaatsen is gelegen in het dorpje Eerde (tussen Schijndel, Veghel en St. Oedenrode). De kampeerplaatsen zijn rond een natuurvijver. Door de steile oevers niet geschikt voor kleine kinderen. Er zijn overigens geen speeltoestellen. Struiken en bomen zorgen voor de luwte en schaduw. Voor de zon is ook nog genoeg plaats. Het terrein is voorzien van een hekwerk en de poort is op slot. Daarvan krijg je een sleutel. Dat geeft voor de meesten een veilig gevoel.

In deze omgeving zijn knooppuntroutes voor fietsers, wandelaars of moutainbikers. Ook zijn er legio GPS routes te downloaden om van hieruit te gaan wandelen of te fietsen.  

 

Website: www.favora-eerde.nl